Ga naar hoofdinhoud

Beton waterdicht maken

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Poltec biedt een uitstekende oplossing om beton waterdicht te maken. Gestort beton is over het algemeen niet waterdicht. Water kan beton aantasten dat is gestort in funderingen, tunnels, kelders en in schuren van appartementencomplexen. Een coating, speciaal ontwikkeld om beton waterdicht te maken, biedt de oplossing. Poltec 110, 160 en 111 zijn zeer geschikt, omdat deze waterdicht afsluiten en toch waterdampen doorlaten. Poltec 111 blijft daarnaast flexibel na het aanbrengen.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Sterk in waterdicht maken van beton

Poltec biedt verschillende oplossingen in waterdichtingscoatings. Poltec 110 is geschikt voor binnen en buiten en bestand tegen positieve en negatieve waterdruk. Daarom is de coating goed te gebruiken voor het waterdicht maken van kelders, kunstwerken, waterbassins en zelfs zwembaden. Het is mogelijk om de coating af te werken met tegels. De verwerking van Poltec 111 is eenvoudig, door hem in twee dunne lagen aan te brengen op beton. De kracht van Poltec 111 zit duidelijk in de uitstekende waterdichtheid. Toch laat de coating waterdamp door, waardoor er geen blaasvorming optreedt. Nadat de coating is uitgehard ontstaat een flexibele waterdichte barrière.

Om gemetselde of betonnen funderingen waterdicht te maken gebruik je Poltec 160. Deze waterdichte coating op cementbasis beschermt funderingen tegen aantasting door grondwater. De coating biedt daarnaast een goede bescherming van funderingen die blootgesteld worden aan een hoog grondwaterniveau.

Poltec 111 is een waterdichtingscoating op cementbasis en kan zowel binnen als buiten worden toegepast. De coating is bestand tegen positieve en negatieve waterdruk. De coating is waterdicht. Hij is blijvend flexibel en laat, net als Poltec 110, ook waterdamp door. Blaasvorming komt daardoor niet voor. Deze coating is eenvoudig in twee lagen aan te brengen en vormt na uitharding een goede, flexibele waterdichte barrière. Poltec 110 levert geen gevaar op voor drinkwater. Afwerken is mogelijk met een waterdichte pleister.

Bel ons voor advies

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Kies voor uitstekend mortel, epoxy en beton

Poltec biedt dus uitstekende oplossingen voor het waterdicht maken van beton. Bekijk de uitgebreide productspecificaties of maak gebruik van onze handige rekentool om direct de juiste hoeveelheid aan waterdichtingscoatings te bestellen. De waterdichtheidcoatings van Poltec zijn makkelijk te verwerken. Zeer hoge technische aspecten zorgen ervoor dat onze producten worden toegepast op plekken waar veel grondwater aanwezig is. Meer weten over de producten van Poltec? Bekijk ons gehele productaanbod hier of neem contact met ons op.

Zoeken