Ga naar hoofdinhoud

Elementenverharding verlijmen

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Wil je elementenverharding verlijmen? De losse elementen van deze vorm van bestrating geven een speels effect op je straten. Daarnaast is deze vorm van bestrating uitermate geschikt om water door te laten. In een tijd waarin wateroverlast steeds meer voorkomt, is elementenverharding een uitstekende keuze.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

De juiste producten om elementenverharding te verlijmen

Voor het verlijmen van elementenverharding schakel je ons cementtechniekbedrijf in. Poltec uit Heteren, nabij Arnhem, is dé expert in infrastructurele oplossingen. Er zijn verschillende vormen van elementenverharding, zoals kasseien of klinkers. Deze bestrating is vaak van natuursteen. Voor elk project hebben wij de juiste mortels, maar je profiteert daarnaast van onze experts voor uitstekende dienstverlening. Wil je voorkomen dat na het verlijmen van de elementverharding onkruid groeit tussen de losse elementen? Vertrouw dan op de Poltec 805 onkruidwerende epoxy voegmortel. Wil je deze paden veilig stellen voor verkeer? Wij hebben het juiste lijmmiddel voor betonnen stootbanden.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Neem contact met ons op

Via ons contactformulier of via info@poltec.nl kun je al je vragen stellen over onze oplossing. Je kunt ons ook bellen op 026 47 21 757 en al je vragen stellen. Wil je het water niet doorlaten, maar je fundering juist waterdicht maken? Ook dan zijn wij jouw product partner voor deskundig advies en de beste producten.

Zoeken