Ga naar hoofdinhoud

Epoxy voegmortel

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Met de epoxy voegmortel van Poltec krijg je elke klus geklaard. Wij bieden een ruim aanbod aan verschillende voegmortels gecombineerd met deskundig advies van onze experts. Epoxy voegmortel is een veelzijdig middel dat bekend staat om zijn duurzaamheid en weersbestendigheid. Wat je klus ook is, wij hebben het juiste voegmortel.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Epoxy voegmortel, een veelzijdig product

Ons cementtechniekbedrijf uit Heteren, nabij Arnhem, is jouw product partner voor het beste epoxy voegmortel. Als je elementenverharding wilt verlijmen, is dit een uitstekend middel. De voegen van je kasseien zullen uitermate goed uitzien met deze middelen. Onze Poltec 715 is een krimparme en waterdichte voegmortel die zeer geschikt is voor zware belasting voor verkeer. Wanneer je aan de weg werkt, hebben wij tevens producten om stootbanden te verlijmen.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Vraag ons om advies voor het juiste voegmiddel

Als je twijfelt over het juiste voegmiddel voor jouw project, stel dan je vragen aan onze experts. Je bereikt ons via het contactformulier, maar je kan ons ook een e-mail sturen via info@poltec.nl. Heb je liever telefonisch contact? Bel dan naar 026 47 21 757 en stel al je vragen. Ook voor andere toepassingen, zoals natuursteen verlijmen op staal, vertrouw je op de producten van Poltec.

Zoeken