Ga naar hoofdinhoud

Een fundering waterdicht maken

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Wil je een fundering waterdicht maken? De experts van Poltec uit Heteren, nabij Arnhem, assisteren je met het vinden van het juiste product voor jouw klus. Wij weten wat cruciaal is om jouw project te laten slagen. Als je een fundering waterdicht wil maken vertrouw je op onze specialistische oplossingen.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Als je een fundering waterdicht wil maken bieden wij de oplossing

Bij ons cementtechniekbedrijf ben je in goede handen wanneer je een fundering waterdicht wil maken. Door middel van onze epoxy voegmortel komt er geen druppel water door je fundering. Heb je een kelder die je waterdicht wil maken? Wij hebben ook keldercoating in ons assortiment. Naast uitstekende producten om je projecten waterproof te maken, zijn wij ook jouw productpartner voor je andere projecten. Zo zijn er Poltec-producten om natuursteen te verlijmen op staal en schakel je ons in voor betonnen stootbanden op je terrein.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Maak je fundering waterproof

Onze specialisten staan klaar om je van deskundig advies en de juiste producten te voorzien. Stel je vragen via ons contactformulier, of stuur een e-mail naar info@poltec.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 026 47 21 757. Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van projecten met onze hoogwaardige mortels, coatings en ons hoogwaardige beton.

Zoeken