Ga naar hoofdinhoud

Kasseien voegen

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Door een goede voeg toe te passen blijven kasseien beter liggen. Kasseien zijn vaak rond en er is bijna altijd een verschil in maat aanwezig tussen de verschillende stenen. On-maatvaste straatstenen kunnen vastgelegd worden. Door kasseien te voegen met Poltec 715 mortel, liggen ze in één keer strak op hun plek. Je hebt er geen omkijken meer naar.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Kasseien voeg je met Poltec 715 voegmortel

Op marktpleinen en in steden kom je ze vaak tegen: kasseien, ook wel kinderkopjes genoemd. Deze stenen verlijmen is vaak een lastige opgave. Met zand voegen is niet altijd een optie, omdat de stenen dan los liggen op de ondergrond. Voegen daarentegen is ideaal. De kasseien liggen met behulp van Poltec 715 mortel muurvast.

Poltec 715 voegmortel is een prachtig product omdat het zeer vloeibaar is. Testen wijzen uit dat Poltec 715 voegmortel uitstekend bestand is tegen diverse weersomstandigheden. strooizout, dooi en vorst hebben dan ook geen invloed op onze voegmortel. De voegmortel houdt de kasseien stevig en vast op hun plek. Daarnaast zorgt het voor een sterke verbinding, die zelfs bestand is tegen zwaar verkeer.

Voegmortel met hoge vloeibaarheid

Poltec 715 is mede door zijn vloeibaarheid makkelijk toe te passen als voegmiddel voor kasseien en andere typen bestrating. Met de hand legt een stratenmaker de kasseien op zijn plek. Vervolgens mengt de stratenmaker het voegmiddel met water en giet het over de gelegde straat heen. Met een rubberen trekker wordt overtollig voegmiddel eenvoudig verwijderd. Na het schoonspuiten van de straat droogt de voegmortel snel. Poltec 715 heeft een fijne korrelstructuur en is op aanvraag verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Door de hoge vloeibaarheid is Poltec 715 voegmortel ook geschikt voor smalle voegen van 5 millimeter. Wij leveren Poltec 715 desnoods in bigbags of silo’s wanneer grote hoeveelheden nodig zijn.

Bel ons voor advies

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Schakel ons in voor het juiste voegmiddel

De voegmortel van Poltec is makkelijk te verwerken en een uitstekende oplossing om kasseien mee te voegen. Zeer hoge technische aspecten zorgen ervoor dat onze producten worden toegepast op plekken waar wegen aan zeer veel krachten en trillingen worden blootgesteld. Meer weten over de producten van Poltec? Bekijk ons gehele productaanbod hier of neem contact met ons op.

Zoeken