Ga naar hoofdinhoud

Kasseien voegen

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Wil je een mooie straat met kasseien en de juiste voegen aanleggen? Reken dan op uitstekende voegmiddelen van Poltec. Onze medewerkers in Heteren, nabij Arnhem, staan voor je klaar met deskundig advies en de beste producten. Wanneer je kasseien wil voegen ben je bij ons in goede handen.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Kasseien voegen met de juiste middelen

Kasseien zijn een voorbeeld van zogeheten elementenverharding, bestrating dat bestaat uit losse elementen. Als je op zoek bent naar het juiste epoxy voegmiddel voor deze bestrating, dan vertrouw je op de producten van Poltec. Ons cementtechniekbedrijf biedt duurzame en specialistische oplossingen in de infrastructuur. Wil je een straat aanleggen van kasseien, en deze voegen? Dan raden wij de Poltec 715 aan. Dit voegmiddel is uitermate geschikt voor zware verkeersbelasting, maar kan tevens worden ingezet als brugdekbestrating. Maak de straat extra veilig door biggenruggen te verlijmen naast het wegdek.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Schakel ons in voor het juiste voegmiddel

Bij Poletec kun je niet alleen de beste hechtmortels, voegmortels en stelmortels bestellen, maar krijg je ook uitstekend advies. Zo weten wij ook alles van het waterdicht maken van funderingen. Stel al je vragen via ons contactformulier, of stuur een e-mail naar info@poltec.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 026 47 21 757.

Zoeken