Ga naar hoofdinhoud

Keldercoating

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Met een keldercoating voorkom je vocht in je in je kelder. Dit middel is tevens geschikt om vochtvlekken op de muren van je kelder te behandelen. Poltec uit Heteren, nabij Arnhem, is jouw productpartner voor uitstekende coatings, voegmiddelen en mortels. Vertrouw op onze experts voor gedegen advies.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Een vochtvrije kelder dankzij keldercoating

Bij ons cementtechniekbedrijf ben je in goede handen voor een geschikte keldercoating om uw kelder waterproof te maken. Wij hebben de volgende coatings in ons assortiment:

Wil je meer waterproof hebben, zoals de fundamenten van een woning of bedrijfspand? Dan hebben wij uitstekende middelen voor het waterdicht maken van een fundering in huis.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Kies voor onze producten

Onze producten zijn uitermate geschikt voor je kelder. Wist je dat wij ook uitstekende oplossingen bieden voor infrastructuur? Wij hebben de juiste producten voor het verlijmen van bestrating, bijvoorbeeld van natuursteen. Ook wanneer je een stootband van beton aan asfalt wil bevestigen gebruik je Poltec-producten. Nieuwgierig? Vul ons contactformulier in, of stuur een e-mail naar info@poltec.nl voor onze oplossingen. Je kunt ons ook bellen op 026 47 21 757 voor advies of vragen.

Zoeken