Ga naar hoofdinhoud

Bestrating van natuursteen verlijmen

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Heb je een project waarin je natuursteen in de bestrating moet verlijmen? Schakel dan de experts van Poltec in. Dit bedrijf uit Heteren, nabij Amersfoort, heeft dé specialisten in huis voor infrastructurele oplossingen. Profiteer van uitstekende producten en deskundig advies door ons in te schakelen.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Natuursteen in bestrating verlijmen

Als je een project hebt met natuursteen in de bestrating, zoals kasseien, en je moet deze verlijmen dan kun je dit het beste doen met Poltec-producten. Ons cementtechniekbedrijf heeft een uitgebreid aanbod van verschillende mortels voor het verlijmen van bestrating van natuursteen. Wilt u de natuurstenen bestrating stellen? Ook dan staan we voor u klaar. In de bestekteksten op onze website kun je alles lezen over onze producten en de juiste toepassingen. Kom je er niet uit? Stel dan je vragen aan onze medewerkers.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Schakel ons in voor je natuurbestrating

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@poltec.nl met al je vragen over onze oplossingen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 026 47 21 757. Heb je een uitdagende klus, zoals het verlijmen van natuursteen op staal? Onze experts hebben het antwoord voor je. Ook voor iets compleet anders, zoals het waterdicht maken van een fundering, kan je rekenen op onze hoogwaardige producten.

Zoeken