Ga naar hoofdinhoud

Natuursteen verlijmen op staal

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Op zoek naar de juiste producten om natuursteen te verlijmen op staal? Poltec biedt een sterk assortiment aan mortels en primers voor een duurzame manier van verlijmen. Met de producten van Poltec kies je voor zekerheid. Zeker als het gaat om een lastige verbinding tussen natuursteen en staal.

Producten die weinig water opnemen zijn moeilijk te verlijmen. Ook in het geval van het verlijmen van natuursteen op staal is dit het geval. Onze producten bevatten chemische eigenschappen, waardoor een sterke verlijming tussen natuursteen en staal mogelijk is. De werkbare bestanddelen in onze producten zorgen voor een duurzame en vooral krachtige verbinding. Over het algemeen zijn cementgebonden mortels hiertoe niet in staat. Hechtmortels met tweecomponenten eigenschappen leggen deze verbinding wel. Het zijn de vloeibare polymeren in onze hechtmortels die zorgen voor een zeer sterke lijmverbinding. De kleefkracht van onze producten is dan ook zeer hoog. En dat is in het geval van het verlijmen van natuursteen op staal zeker nodig.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Een duurzame en krachtige verbinding tussen natuursteen en staal

Voor een sterke verbinding tussen natuursteen en staal gebruik je Poltec 531, 718 en 719. Poltec 718 is een hechtmortel met werkende polymeren voor het waterdicht verlijmen van onder andere natuursteen op staal. Maak het cementcomplex aan met de speciaal daarbij geleverde polymeervloeistof. Deze vloeistof vult poriën in mortels op. De verbinding die ontstaat is volledig waterdicht en tegelijkertijd flexibel. Naast een ijzersterke verlijming zorgt de combinatie van Poltec 718 met de 719 hechtprimer voor een ondeelbare hechtbrug. Deze hechtbrug is bestand tegen zware belasting. Gebruik onze twee componenten epoxyhars Poltec 531 in combinatie met Poltec 718 en Poltec 719. Deze epoxyhars is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van natuursteen met bitumen, beton en metaal.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Schakel onze experts in

De producten van Poltec zijn makkelijk te verwerken. Zeer hoge technische eigenschappen zorgen ervoor dat onze producten worden toegepast op plekken waar wegen aan zeer veel krachten en trillingen worden blootgesteld. Meer weten over de producten van Poltec? Bekijk ons gehele productaanbod hier of neem contact met ons op.

Zoeken