Ga naar hoofdinhoud

Natuursteen verlijmen op staal

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Wil je natuursteen verlijmen op staal? Vertrouw dan op de uitstekende oplossingen van Poltec uit Heteren, bij Arnhem. Staalelementen komen veel voor in de buitenruimte en deze worden geregeld gecombineerd met natuursteen. Deze combinatie ziet er prachtig uit. Omdat natuursteen en staal andere eigenschappen hebben, kan het verlijmen een uitdaging zijn.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Wij zijn jouw partners om natuursteen te verlijmen op staal

Voor de juiste materialen voor het verlijmen van natuursteen op staal zijn wij jouw partner. Door middel van een speciale epoxy primer, gecombineerd met de juiste hechtmortel, wordt de combinatie tussen staal en natuursteen mogelijk gemaakt door ons cementtechniekbedrijf. U kan hierbij denken aan het lijmen van natuursteen op de stalen borderranden van kanalen of havens. Maar ook voor het verlijmen van bestrating van natuursteen reken je op onze producten. Wanneer je een klus nabij water hebt, dan kun je ook de fundering waterdicht maken met onze Poltec-producten.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Schakel onze experts in

De experts van Poltec staan voor je klaar met hun specialistische kennis, ook als je stootbanden van beton verlijmd wilt hebben. Je bereikt ons via ons contactformulier, maar je kan ook een e-mail sturen naar info@poltec.nl. Je kan ons ook bellen op 026 47 21 757. Voor meer informatie kan je ook onze brochure aanvragen.

Zoeken