Ga naar hoofdinhoud

Een aanvraag voor een offerte om betonbanden te verlijmen

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Wil je weten wat de kosten zijn van een offerte bij aanvraag om betonbanden te verlijmen? Met de producten van Poltec is het geen enkel probleem om betonbanden te verlijmen. Wij zorgen voor fundamentele duurzaamheid bij jouw projecten. Onze specialisten uit Heteren, bij Arnhem, staan klaar om je te helpen met deskundig advies en de beste producten.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Een prijsindicatie van een offerte bij aanvraag om betonbanden te verlijmen

Wil je betonbanden verlijmen en twijfel je over het doen van een aanvraag voor een offerte? Bij ons cementtechniekbedrijf heb je altijd de juiste prijs én de juiste producten. Betonbanden plakken was nog nooit zo gemakkelijk. De producten van Poltec zijn daarnaast ook zeer geschikt voor het verlijmen van trottoirbanden of zelfs een fundering waterdicht maken.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Vraag een offerte aan

Wil je weten wat de kosten zijn van onze producten? Doe dan een aanvraag voor een offerte om betonbanden te verlijmen. Onze producten zijn tevens geschikt voor het verlijmen van stootbanden van beton, wat door weersomstandigheden een uitdaging kan zijn. Vraag onze experts om advies voor het beste product voor jouw project. Dit doe je door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te versturen naar info@poltec.nl. Telefonisch bereik je ons op 026 47 21 757.

Zoeken