Ga naar hoofdinhoud

Omgaan met mortel die krimparm is

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Wil je leren omgaan met mortel die krimparm is? De specialisten van Poltec uit Heteren, bij Arnhem, staan voor je klaar met de beste producten en uitstekend advies. Wij leveren meer dan alleen hoogwaardige stelmortels, voegmortels en hechtmotels. Voor hulp bij de toepassing van onze producten ben je eveneens in goede handen.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Wij leren je omgaan met mortel die krimparm is

Ons cementtechniekbedrijf legt je graag uit hoe je het beste kan omgaan met krimparme voegmortel. Wij hebben een ruim assortiment aan mortels, zoals epoxy voegmortel, met een grote diversiteit aan toepassingen. Om te leren omgaan met onze mortelsamenstelling die krimparm is, kunt u terecht bij onze medewerkers. Daarnaast kunt u uiteraard ook meer leren over onze producten door de bestekteksten van het geschikte Poltec-product te lezen.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Vraag onze experts om advies

Wij helpen je graag te leren omgaan met mortel die krimparm is. Heb je vragen over andere projecten, zoals natuursteen verlijmen op staal? Of ben je wellicht van plan een fundering waterdicht te maken? Ook dan staan we voor je klaar met uitstekende tips en de beste producten. Stel je vragen via ons contactformulier of door een e-mail te versturen naar info@poltec.nl. Je kan je vragen ook telefonisch stellen via 026 47 21 757.

Zoeken