Ga naar hoofdinhoud

Ophogen van putranden: makkelijker, sneller en duurzamer met stelmortel

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Poltec 700 is een snelhardende en krimparme mortel die speciaal is ontwikkeld voor het snel op hoogte brengen van putranden en andere betonelementen. Door Poltec 700 is het niet meer nodig om de juiste hoogte eerst te metselen. En dat heeft grote voordelen. Zo is de ophoogconstructie met Poltec 700 veel stabieler en veel slijtvaster. Verzakking is daardoor niet meer aan de orde.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Korte verwerktijd, snel belastbaar zonder metselwerk

Poltec 700 heeft nog een aantal sterke eigenschappen. Zo is deze stelmortel bestand tegen schadelijke rioolgassen (H2S). Doordat de stelmortel een zeer snelle druksterkte opbouw heeft, is een putrand die gesteld is met Poltec 700 al binnen twee uur belastbaar. Een nog groter voordeel: er is geen metselwerk meer nodig. Een putdeksel breng je snel op de gewenste hoogte, zonder het vakmanschap van een metselaar.

De toepassing van mortel voor het ophogen van putten

Poltec 700 is ook toepasbaar voor het snel repareren van betonnen vloeren. Aannemers en andere professionals zijn zeer te spreken over de eenvoudige manier van verwerken van deze specifieke mortel. De mortel hoogt putranden tot vijf centimeter zonder problemen en zonder stelringen op. De mortel is ook nog eens bestand tegen oliën, rioolgassen, vetten en strooizout. De hechting op beton en baksteen is uitstekend. Het is zelfs mogelijk om de mortel te verlijmen met natuursteen of staal.

Bel ons voor advies

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Benieuwd naar onze producten?

Benieuwd naar alle positieve eigenschappen van Poltec 700 krimparme mortel voor het ophogen van putranden? Bekijk hier alle producteigenschappen of download de bestekteksten voor praktische verwerkingsinstructies. Meer informatie nodig of direct bestellen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Zoeken