Ga naar hoofdinhoud

Het plakken van betonbanden

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Heb je hulp nodig bij het plakken van betonbanden? Met de uitstekende advisering en excellente producten van Poltec is het plakken van betonbanden geen enkel probleem. Met onze voegmortels, stelmortels en hechtmortels wordt elk project gegarandeerd een succes. Lees meer over onze producten.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Producten voor het plakken van betonbanden

Met betonbanden kun je bestrating op een effectieve manier opsluiten. Een voorwaarde hiervoor is dat de betonbanden goed geplakt zijn. Dit kan bijvoorbeeld een bestrating van natuursteen zijn. Met de mortels van ons cementtechniekbedrijf is betonbanden plakken een eenvoudige klus. Ook voor andere infrastructurele projecten, zoals putranden ophogen, hebben wij de juiste producten. Wil je de straat extra veilig maken? Overweeg dan om biggenruggen te verlijmen met onze uitstekende producten.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Kies voor onze oplossingen

Met onze oplossingen zitten betonbanden vaster dan ooit. Wist je dat je nog veel meer kan met de producten van Poltec? Als je bijvoorbeeld je natuursteen wil verlijmen op staal vertrouw je ook op ons. Als je vragen hebt of een offerte wil aanvragen voor betonbanden, stel deze dan aan onze experts. Dit kan via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@poltec.nl. Heb je liever telefonisch contact met onze medewerkers? Bel dan naar 026 47 21 757.

Zoeken