Ga naar hoofdinhoud

Stellen van natuursteen in de bestrating

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Voor het stellen van natuursteen in de bestrating vertrouw je op de uitstekende producten van Poltec. Met onze oplossingen blijft de bestrating van natuursteen keurig op zijn plaats. Ben je aannemer in de infrawereld? Lees dan verder wat wij voor uw projecten kunnen betekenen.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Hét product voor het stellen van natuursteen in de bestrating

Poltec is een bedrijf gespecialiseerd in mortels. Wij hebben uitstekende mortels en epoxyprimers voor het stellen en verlijmen van natuursteen in de bestrating. Hierbij kan je denken aan de Poltec 531 epoxyprimer, die ideaal is voor het verlijmen van materialen aan metaal, beton en bitumen. Wanneer je naast het stellen, natuursteen wilt verlijmen op staal, is dit een goede oplossing.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Schakel onze experts in

Naast het leveren van uitstekende producten kan je terecht bij onze medewerkers in Heteren, nabij Arnhem, voor deskundig advies. Ook voor andere projecten, zoals een fundering waterdicht maken, ben je bij ons in goede handen. Zelfs wanneer u een kelder waterproof wil maken hebben wij een oplossing. Je kan ons bereiken via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@poltec.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 026 47 21 757. Wij helpen je graag met het vinden van het juiste product voor jouw project.

Zoeken