Ga naar hoofdinhoud

Trottoirbanden verlijmen

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Trottoirbanden verlijm je met Poltec 717 hechtmortel. Binnen de professionele tak van de Nederlandse infrastructuur is dit al jarenlang een zeer betrouwbaar hechtmiddel voor het verlijmen van trottoirbanden en betonbanden. Poltec 717 staat in de infrawereld bekend als een zeer krachtige hechtmortel. Zelfs zo sterk dat we verhalen horen van aannemers dat trottoirbanden die verlijmd zijn met Poltec 717 niet los te krijgen zijn, zonder het asfalt kapot te trekken.

Poltec 717 is uniek in zijn kracht. Dat komt door de goede technische eigenschappen van dit type hechtmortel. Door speciaal geselecteerde polymeren toe te voegen aan het hechtmortel ontstaat een zeer goede en duurzame hechting met de weg en de trottoirbanden. Poltec 717 is een veelgebruikt product. Doordat onze logistiek zeer solide is ingericht, leveren wij in korte tijd. Zelfs in grote hoeveelheden voor grote projecten.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Zeer sterk hechtmortel voor het verlijmen van betonelementen

Poltec 717 is een hechtmortel dat speciaal is ontwikkeld voor het verlijmen van betonelementen op asfalt en beton. Poltec 717 is een krimparme hechtmortel. De technische aspecten van dit hechtmortel zorgen voor een uitzonderlijk sterke hechting. Door aannemers en andere professionals in de infrawereld wordt Poltec 717 veel toegepast op plaatsen waar sprake is van zware belasting.

Naast de uitstekende hechting op beton en asfalt heeft Poltec 717 nog meer sterke eigenschappen. De hechtmortel is makkelijk te verwerken en hardt snel uit. De druksterkte is zeer hoog én Poltec 717 biedt uitstekende weerstand tegen chemische aantasting door dooizout. Benieuwd naar alle krachtige eigenschappen van Poltec 717? Of zelf berekenen hoeveel hechtmortel je nodig hebt voor een project? Bekijk hier alle eigenschappen en maak gebruik van onze praktische rekentool.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Schakel onze experts in

Naast het leveren van uitstekende producten kan je terecht bij onze medewerkers in Heteren, nabij Arnhem, voor deskundig advies. Ook voor andere projecten, zoals een fundering waterdicht maken, ben je bij ons in goede handen. Zelfs wanneer u een kelder waterproof wil maken hebben wij een oplossing. Je kan ons bereiken via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@poltec.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 026 47 21 757. Wij helpen je graag met het vinden van het juiste product voor jouw project.

Zoeken