Ga naar hoofdinhoud

Trottoirbanden verlijmen

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Als je trottoirbanden wilt verlijmen, dan kies je het beste voor uitstekende producten. Er is immers niets zo vervelend als trottoirbanden die niet goed vast zitten. Dit leidt tot ongemak of zelfs tot gevaarlijke situaties. Met de oplossingen van Poltec weet je zeker dat de trottoirbanden na verlijmen goed vast zitten.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Kies voor onze uitstekende oplossingen

Voor uitstekende middelen om trottoirbanden te verlijmen reken je op onze middelen. Heb je vragen over onze producten? Onze ervaren medewerkers voorzien je graag van deskundig advies. Ook voor andere projecten, zoals het verlijmen van natuursteen op staal, helpen wij je graag. Stel je vragen via ons contactformulier, maar je kan ook een bericht sturen naar info@poltec.nl. Voor telefonisch contact bel je naar 026 47 21 757.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Schakel onze experts in

Naast het leveren van uitstekende producten kan je terecht bij onze medewerkers in Heteren, nabij Arnhem, voor deskundig advies. Ook voor andere projecten, zoals een fundering waterdicht maken, ben je bij ons in goede handen. Zelfs wanneer u een kelder waterproof wil maken hebben wij een oplossing. Je kan ons bereiken via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@poltec.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 026 47 21 757. Wij helpen je graag met het vinden van het juiste product voor jouw project.

Zoeken