Ga naar hoofdinhoud

Het verlijmen van bestrating

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Heb je een infraproject waarbij het verlijmen van bestrating hoort? Dan is het verstandig te kiezen voor de beste producten. Met de morteloplossingen van Poltec uit Heteren, nabij Arnhem, wordt je project een gegarandeerd succes. Voor het verlijmen van bestrating ben je bij ons in goede handen.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Uitstekende oplossingen voor het verlijmen van bestrating

Als je bestrating wil verlijmen, dan vertrouw je op de producten van ons cementtechniekbedrijf. Met ons diverse aanbod aan mortels krijg je alles stevig vast. Wil je natuurstenen bestrating verlijmen? Geen enkel probleem. Ditzelfde natuursteen verlijmen op staal? Met Poltec-producten kan het. Maak de straat van je infraproject extra veilig door stootbanden erop te verlijmen. Moeten de putten in deze straat worden verhoogd? Wij hebben ook de juiste mortel voor het ophogen van putranden in huis.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Kies voor de beste mortel

Voor het verlijmen van bestrating en/of betonranden vraag je een offerte aan. Onze experts staan voor je klaar met uitstekende oplossingen en deskundig advies. Voor al je vragen over onze producten kun je terecht op ons contactformulier, maar wij zijn ook via info@poltec.nl te bereiken. Wilt u telefonisch contact? Bel dan naar 026 47 21 757.

Zoeken