Ga naar hoofdinhoud

Waarom kiezen voor een krimparme mortel van Poltec?

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Al onze hoogwaardige mortels zijn krimparm. De mortels van Poltec zijn uniek in hun kracht. Dat komt door de goede technische eigenschappen van onze hechtmortels. Door specifieke polymeren toe te voegen aan een hechtmortel ontstaat een zeer goede en duurzame hechting tussen wegen, trottoirbanden en andere betonelementen. Onze producten zijn veelzijdig en onze logistiek is zeer solide ingericht. Desgevraagd leveren wij grote hoeveelheden in korte tijd.

De werkbare bestanddelen in onze producten zorgen voor een duurzame en vooral krachtige verbinding. Over het algemeen zijn cementgebonden mortels hiertoe niet in staat. Hechtmortels met tweecomponenten eigenschappen leggen deze verbinding wel. Geheel krimpvrij is technisch gezien niet mogelijk. Immers: alles waar water in zit krimpt. Het zijn de vloeibare polymeren in onze hechtmortels die zorgen voor een zeer sterke lijmverbinding. De kleefkracht van onze producten is dan ook zeer hoog. En dat is voor een infraproject absoluut nodig.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Veel kennis in huis

Onze kennis over onze producten is groot. Dat is vanzelfsprekend. Wij maken het verschil omdat we binnen Poltec veel ervaring hebben met diverse infraprojecten. We zijn bereid om onze kennis te delen en helpen aannemers en andere vakmensen graag bij het maken van de juiste keuze. Kom je er tijdens een project niet uit? Schroom niet om ons te vragen om met je mee te denken of mee te kijken.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Benieuwd naar onze producten?

Ben je benieuwd naar de kracht van onze hechtmortels? Bekijk alle eigenschappen en de bestekteksten per product hier. Natuurlijk leggen wij per product uitgebreid uit waar je het voor gebruikt. Soms heb je voor een project verschillende producten nodig. Bijvoorbeeld voor het verlijmen van bestrating of het waterdicht maken van beton. De technische aspecten in onze producten sluiten naadloos op elkaar aan. Zo maken zij een ongekend sterke verbinding.

Zoeken