Ga naar hoofdinhoud

POLTEC

Met de juiste mortel, specialistisch advies en een toekomstgerichte denkwijze bieden we je fundamentele duurzaamheid.

Download onze brochure

Poltec is leverancier van hoogwaardige stelmortels, hechtmortels, voegmortels, betonwegenmortels en aanverwante producten. Ook kun je bij ons terecht voor waterdichtingscoatings. Minstens zo belangrijk: we zijn de hechte expert die complexe vraagstukken voor je oplost. Zo zijn we de cruciale factor.

Ontdek wat we voor je kunnen betekenen
Poltec experts

Laten we samen de infrawereld mooier, veiliger en fundamenteel duurzamer maken.

Ons verhaal

Fundamenteel

Jij bent de bepalende factor voor je infraproject. Je maakt namelijk elke dag fundamentele keuzes. Je voelt de en verantwoordelijkheid niet alleen, je neemt ‘m ook. Falen is hierbij geen optie.

Levensduur

De beslissingen die je maakt, gaan over functie, esthetiek, veiligheid, techniek en levensduur: stuk voor stuk op een hoog niveau. Want de infrawereld is prachtig, maar zeker ook veeleisend en complex.

Samenhang

De juiste mortel verlijmt, stelt, sluit af en biedt de samenhang die het project letterlijk moet verbinden. Ook al is het slechts een keuze in het geheel: het is allesbepalend voor het resultaat.

Hecht

Als geen ander begrijpen we je uitdagingen en vraagstukken. En we weten dat het mensenwerk is. Daarom hebben we niet alleen mortels voor elk project, maar zijn we vooral die hechte expert waar je op kunt leunen.

Mix

Precies dat éne advies voor de juiste combinatie van producten: dat is waar het om draait. We hebben dan ook altijd de voor jou relevante technische informatie paraat. We zijn de ultieme mix tussen productaanbod en specialistische kennis.

Stellen

Laten we samen de infrawereld mooier, veiliger en fundamenteel duurzamer maken. En laten we een voorbeeld stellen door altijd toekomstproof te denken. Onze technische mortels: ons specialisme, jouw duurzame oplossing.

Zekerheid,
dat is wat we je bieden

Je kunt altijd bij ons terecht. In het voortraject al: we werken dan samen van vraag naar oplossing. Maar ook als het project in uitvoering is: we instrueren en controleren dan. En bij ingewikkelde uitdagingen komen we gewoon even langs. Zekerheid van begin tot eind, dat is wat we je bieden.

Afspraak maken

Laten we altijd toekomstproof denken.

44 pagina’s vol inspiratie en tips

Op verschillende manieren zorgen we voor fundamentele duurzaamheid. Je vindt ze allemaal in onze brochure.

Vraag de brochure aan

Bekijk onze specialistische oplossingen

Vragen? Neem contact met ons op

Zoeken