Ga naar hoofdinhoud

Poltec voor architecten
en bestekschrijvers

Bekijk onze specialistische oplossingen

Vragen? Neem contact met ons op

Vanuit het ontwerp van de (landschaps)architect maak je als bestekschrijver fundamentele keuzes. Ga je voor de zekerheid van een lange levensduur en van bewezen kwaliteit? Kies dan voor Poltec-producten.

Bekijk ons magazine

Rust in het project

Als geen ander begrijpen we je uitdagingen en vraagstukken. En we weten dat het mensenwerk is. Daarom zijn we de expert op wie je altijd kunt leunen. Natuurlijk onderbouwen we ons specialistisch advies met betrouwbare testuitslagen en onze jarenlange ervaring. Zo schrijf je niet alleen een goed bestek, maar creëer je ook rust in het project.

Maak een afspraak

Kant-en-klaar pakket

We helpen je met een kant-en-klaar pakket: met natuurlijk het bestek, relevante praktijkvoorbeelden en een goed advies. Zo weten aannemers zeker dat ze de beste voegmortels gebruiken voor marktpleinen, de perfecte hecht- en stelmortel voor wegen, en het enige juiste brugdeksysteem voor bruggen. Veilig, duurzaam en ook niet onbelangrijk: wat je voorstelt is efficiënt uitvoerbaar.

Lees meer over ons
Vraag de brochure aan

De ultieme mix van productaanbod en specialistische kennis

Aanbod

Bestekteksten

Van onze mortels en andere producten zijn bestekteksten beschikbaar. Hiermee maken we het makkelijker om belangrijke beslissingen goed uit te (laten) voeren.

Hier vind je alle bestekteksten

Elke dag maak je fundamentele keuzes. Over functies, esthetiek, veiligheid, techniek en levensduur. Allemaal even belangrijk. Wij helpen je bij één, allesbepalend besluit.

20 pagina’s vol inspiratie en tips

Ons uitgebreide verhaal lees je in de brochure. Ook vind je hierin tal van duurzame voorbeeldprojecten.

Vraag de brochure aan

Bekijk onze specialistische oplossingen

Vragen? Neem contact met ons op

Zoeken