Ga naar hoofdinhoud

Beton waterdicht maken

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Bij Poltec bieden we beton om zaken waterdicht te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies waar elk infraproject om vraagt. Je kunt bij ons terecht voor hoogwaardige mortels, zoals hecht-, voeg- en stelmortels. Wil je gedegen advies ontvangen? We komen graag bij je langs om samen de uitdaging aan te gaan!

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Uitstekend beton om zaken waterdicht te maken

Poltec is gevestigd in Heteren, bij Arnhem. Ons beton is zeer geschikt om zaken waterdicht te maken. Of je het beton, of mortel, nu wilt gebruiken om bestrating waterdicht te maken of je een fundering waterproof wilt hebben; met de uitstekende mortel en epoxy van ons bedrijf is het mogelijk. Ook voor andere handige zaken kun je bij ons terecht. Denk hierbij aan een stootband van beton.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Kies voor uitstekend mortel, epoxy en beton

Of je nu natuursteen wilt laten verlijmen op staal of met behulp van beton zaken waterdicht wilt maken, je rekent op de diensten van Poltec. Bekijk ons portfolio om de projecten die wij hebben gedaan te bekijken. Heb je vragen over je opdracht? Stel ze gerust aan onze experts. Wij helpen je graag met onze coatings en motelsamenstellingen. Stuur een e-mail naar info@poltec.nl of bel ons op 026 47 21 757.

Zoeken