Ga naar hoofdinhoud

Een stootband van beton verlijmen op asfalt

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Zoek je het juiste middel om een stootband van beton aan asfalt te bevestigen? Bij Poltec hebben we de juiste middelen om stootbanden, ook wel biggenruggen genoemd, te verlijmen op asfalt. Een betonband kan gebruikt worden als scheiding van wegen of om als stootpand op een parkeerplaats. Wat je doeleinden ook zijn, Poltec heeft de oplossing.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Met onze producten verlijm je eenvoudig een stootband van beton

Met stootbanden kun je de grenzen van je terrein kenbaar maken. Het is ook een geschikte oplossing om duidelijk aan te geven hoe een weg loopt. Ze worden ook vaak ingezet op parkeerplaatsen, om te voorkomen dat auto’s te ver doorrijden. Omdat ze laag bij de grond liggen zal er geen schade zijn aan de voertuigen wanneer zij onverhoopt deze toch aanstoten. Het bevestigen van deze stootbanden kan een behoorlijke uitdaging zijn. Bij het verlijmen van stootbanden, of biggenruggen, is het een bekend probleem dat de specie los kan laten. Aangezien de stootband van beton voortdurend aan de weerselementen wordt blootgesteld, is dat niet vreemd. Maar hoe zorgen we dat het plakken van deze stootbanden, of biggenruggen, duurzaam verlijmen is? Daarvoor vertrouw je op de producten van ons cementtechniekbedrijf uit Heteren, nabij Arnhem. Poltec 717 is een perfecte hechtbrug tussen asfalt en beton. Ook voor het verlijmen van trottoirranden is dit een optimaal middel.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Schakel ons in voor uitstekende betonoplossingen

Voor het verlijmen van stootbanden, of biggenruggen, vertrouw je op onze experts. Door de juiste mix tussen productaanbod en specialistische kennis wordt jouw klus gegarandeerd een succes. Naast een stootband van aan asfalt plakken, reken je ook op ons voor het verlijmen van staal op natuursteen of het waterdicht maken van je fundering. Via ons contactformulier of via info@poltec.nl kun je al je vragen stellen, of bel ons op 026 47 21 757 voor al onze oplossingen.

Zoeken