Ga naar hoofdinhoud

Krimpvrije mortelsamenstelling

Bekijk onze producten

Button Text

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Button Text
Specialistische kennis
Deskundig advies
Voor grote en kleine projecten

Een krimpvrije mortelsamenstelling van Poltec is een perfect product voor jouw project. Voor elk type opdracht hebben wij een specifieke krimpvrije mortelsamenstelling om de klus te klaren. Vraag de experts van Poltec uit Heteren, nabij Arnhem, voor deskundig advies en meest geschikte mortel.

Bel ons voor advies
Poltec zakken

Een krimpvrije mortelsamenstelling voor jouw project

Onze mortelsamenstelling is krimparm en vloeibaar. Deze is daarom perfect voor het vullen van de voegen van bijvoorbeeld kasseien. Deze mortel is ook perfect als hechtmiddel. Wil je natuursteen en staal verlijmen? Dat is geen probleem met de deze mortel van ons cementtechniekbedrijf. Vraag je je af hoe je moet omgaan met krimparme mortel? Poltec levert niet alleen de juist producten, maar helpt jou ook graag met het vinden van de juiste middelen voor jouw project.

We hebben mortels voor elk project. Maar belangrijker nog: we zijn de expert waarop je altijd kunt leunen.

Poltec experts

Bestel de juiste mortel

Of je nu een fundering waterdicht wil maken of exacte krimpvrije mortelsamenstelling zoekt voor jouw project, bij onze specialisten ben je in goede handen. Lees de uitgebreide informatie over de mortel in onze bestekteksten. Zo weet je zeker dat jij de juiste hebt. Heb je toch vragen? Stel ze dan via ons contactformulier, of stuur een e-mail naar info@poltec.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 026 47 21 757. Wij helpen je graag met onze cement- en betonoplossingen om zaken waterdicht te maken.

Zoeken